Obratite nam se s povjerenjem

Naš cilj je postići zadovoljstvo svojih klijenata te pružiti kvalitetnu uslugu u svakom trenutku.

Riješite problem bezubosti

Bezubost, djelomičnu ili totalnu, možemo riješiti zubnom protetikom, ovisno o situaciji na više načina, ovisno o uvjetima u usnoj šupljini te o vašim željama i mogućnostima.

Za fiksne radove rabimo isključivo keramiku, gdje kao osnova može biti metal, zirkon ili puna keramika. Ukoliko se bezubost rješava sa zubnom protezom, kod totalne bezube čeljusti za ugradnju u zubnu protezu koristimo nano-kompozitne zube.

Suvremena zubna protetika

Suvremena zubna protetika nudi više rješenja za nadoknadu izgubljenog zuba. Ona mogu biti zubne proteze, implantati, krunice i/ili mostovi.

Da bi zaštitila zub, zubna krunica prekriva zub u cijelosti. Za izradu zubne krunice koriste se različiti materijali od metal keramike do cirkona, kao najboljeg estetskog i funkcionalnog rješenja.

NOVI ZUBI U JEDNOM DANU

Suvremena zubna protetika nudi više rješenja za nadoknadu izgubljenog zuba.

Proteze na lokatorima

Za osobe koje ne zahtijevaju fiksni protetski rad i žele udobnost, čvrstoću i sigurnost veze s implantatom, a istovremeno žele normalno jesti. Preko nepca nema protetske ploče i olakšano je održavanje higijene protetskog rada.

Zubne keramičke (porculanske) krunice

Narušenu funkcionalnost ili estetiku zuba nadomjestite cirkon keramičkim krunicama i sačuvajte ljepotu i čvrstoću zuba.

Radimo isključivo keramičke (porculanske) zubne krunice. Pacijent kao bazu može odabrati metal, cirkon ili, vrhunac estetskih rješenja, E-max presanu keramiku.

Narušenu funkcionalnost ili estetiku zuba nadomjestite cirkon keramičkim krunicama i sačuvajte ljepotu i čvrstoću zuba.